GSM: 031 667 151 Tel: (03) 749 21 51

NEW ENERGY HPM 200 in HPM 300

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode

Toplotna črpalka za toplo sanitarno vodo je ena najbolj ekonomičnih sistemov za pripravo tople sanitarne vode.

NEW ENERGY  200 l    1.629,90 EUR  (v ceno je všteta osnovna montaža, material in DDV) (kilometrina ni všteta)
NEW ENERGY  300 l    1.699,00 EUR  (v ceno je všteta osnovna montaža, material in DDV) (kilometrina ni všteta)

Enota NEW ENERGY je projektirana za pripravo tople sanitarne vode v individualnih hišah in stanovanjih. Zaradi izredne kompaktnosti in prijetnega designa je primerna za notranjo vgradnjo.

Kaj pridobite s toplotno črpalko New Energy:

  • grelno spiralo,
  • elektro grelec,
  • visokoučinkoviti rotacijski komplesor,
  • voden zrak,
  • antilegionelni program,
  • enostavno montažo.

 

FLEKSIBILNOST IN PREDNOSTI NEW ENERGY SANITARNE TOPLOTNE ČRPALKE

Rekuperaciija odvečne energije: napravo je mogoče namestiti v bližino kuhinje, v kotlovnico ali v garažo, praktično v vsak prostor s precejšnjo odvečno energijo. Na tak način bo imela toplotna črpalka visok izkoristek tudi, ko je zunaj izredno nizka temperatura.

Toplotna črpalka New Energy: Rekuperacija odvečne energije

Topla voda in razvlaževanje: enoto lahko postavite v pralnico. Med delovanjem (gretjem vode) niža temperaturo v prostoru in posledično niža vlago v prostoru.

Toplotna črpalka New Energy: Topla voda in razvlaževanje

Hlajenje shrambe: enoto lahko postavimo v shrambo, saj znižanje temperature v prostoru pomaga ohraniti živila sveža daljši čas.

Topla voda in kroženje svežega zraka: enoto lahko postavimo v garažo, telovadnico, klet in podobno. Med pripravo tople vode ohlaja prostor in vpihuje svež zrak.

Kompatibilno z različnimi viri energije: enota lahko deluje z dodatnim virom ogrevanja, kot so solarni paneli, zunanje toplotne črpalke, kotli ali drugi energetski viri.

Toplotna črpalka New Energy: Kompatibilno z različnimi viri energije

Ekonomično in ekološko gretje sanitarne vode:  Toplotna črpalka je ena najbolj ekonomičnih in učinkovitih alternativ tako kotlom na fosilna goriva kot konvencionalnim sistemom (električni grelniki). Z uporabo obnovljivega vira – toplote v zraku porabi veliko manj energije.

Več funkcij: oblika toplotne črpalke in možnost kanaliziranja zračnih vodov omogoča različne načine uporabe enote. Glede na namestitev je lahko uporabljena samo kot toplotna črpalka, lahko pa je uporabljena tudi kot razvlaževalec ali rekuperator energije.

Delite ta članek dalje:

Natisni stran ali shrani kot PDF