GSM: 031 667 151 Tel: (03) 749 21 51

O nas

ELBATRADE d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s prodajo in montažo toplotne, sanitarne in klimatske tehnike.

Začetki poslovanja podjetja segajo v leto 1975. Na tem področju smo bili eden izmed prvih, skozi desetletja smo želeli strankam zagotoviti najbolj kvalitetne izdelke za dostopne cene. Tako smo kljub povečani konkurenci v zadnjem desetletju uspeli ohraniti svoj delež na tržišču. Sedaj z novo spletno stranjo želimo razširiti ta delež in povečati svojo prepoznavnost izven celjske okolice. Stranke ponovno ugotavljajo vrednost manjših podjetij, saj jim nudimo ekskluzivnost in popolno prilagojenost ponudb in rešitev, ki jih iščejo.

Naše poslanstvo

Naše poslansto je še vedno vam, kot stranki, zagotavljati najboljše izdelke za čimbolj ugodno ceno in čimbolj prilagojene rešitve za vaše potrebe. Vedno stremimo k temu, da ima stranka na voljo več kvalitetnih rešitev, za katero se lahko odloči. Tako se in pri nakupu izdelkov kot tudi instalaciji trudimo, da ustrezno svetujemo. Ponosni smo na dejstvo, da naše svetovanje, blago v naši trgovini ter montaža temeljijo na dolgoletnih izkušnjah. Dobavitelje izdelkov izbiramo glede na čimbolj ugodno razmerje med kvaliteto in ceno ter smo pozorni na nadaljne kvalitetne instalacije in servisa po nakupu. Izdelki novih dobaviteljev gredo pri nas skozi proces testiranja in opazovanja in ta nadzor se pravzaprav nikoli ne zaključi.
Vključeni želimo biti v celoten cikel prodaje izdelka in zagotavljanje njegovega delovanja. Zato pri nas dobite tako brezplačno svetovanje, čimbolj kvaliteten izdelek za čimbolj ugodno ceno, ustrezno instalacijo kot tudi nadaljni servis tega izdelka.

Naše prednosti

Našo prednost vidimo v naši majhnosti in prilagodljivosti glede na potrebe kupcev. V kratkem času lahko uvedemo spremembe pri prodajnem sortimanu, kot je zamenjava izdelkov neustrezne kvalitete ali priskrbitev sposobnih in zanesljivih instalaterjev.

Predvsem pa je naša prednost v tem, da poskrbimo za celovito ponudbo. V to je zajeto svetovanje, prodaja, instalacija in servis izdelka. Izkušnje so nas namreč naučile, da če smo vključeni v celoten cikel, lahko kar najbolje svetujemo ob nakupu in sestavi ponudbe. Pri nas potem kupite res najustreznejši izdelek popolno prilagojen vašim potrebam. Za ta izdelek nato zagotovimo ustrezno instalacijo in nenazadnje ustrezen servis za čim daljše delovanje.
V kolikor je zgoraj opisano to, kar iščete, potem se kmalu oglasite pri nas in kmalu boste zadovoljni s svojo odločitvijo.

Sodelujemo z

– plinske peči Ariston
– Mitsubishi
– Technibel
– Attack
Gorenje
Ferroli
Buderus
Korado
SIME
Panasonic