GSM: 031 667 151 Tel: (03) 749 21 51

Storitve

Podjetje Elbatrade vam nudi celovito ponudbo pri nakupu izdelkov, v kar je zajeto svetovanje, prodaja, instalacije in servis toplotne, sanitarne in klimatske tehnike. Poleg tega vam nudimo še dostavo do želene lokacije.

Svetovanje

Svetujemo katere rešitve ustrezajo vašim zahtevam

Ker v podjetju poleg prodaje nudimo še instalacijo in servis izdelka, vam lahko kar najbolje svetujemo pri nakupu izdelka. Nato izdelamo unikatno ponudbe za vaše potrebe pri čemer upoštevamo še možnost kvalitetne instalacije in servisa pri nas.

Instalacije

Instalacije

Po nakupu določenih izdelkov vam pri nas pravtako uredimo instalacijo oz. montažo. Nudimo instalacije centralnega ogrevanja (peči oz. kotlov in gorilcev, radiatorjev, talnega ogrevanja, sončnih kolektorjev, kotlovnic), vodovodne instalacije (tudi za večje objekte), prenove kopalnic, instalacije klimatskih naprav (split sistemov, kanalnih klim), prezračevanje, instalacije toplotnih črpalk in razne elektroinstalacije. Stremimo k temu, da so naši instalaterji kar najbolj usposobljeni ter izkušeni.

Servis

Servis izdelkov

Poleg instalacije izdelkov izvajamo tudi redne letne servise klimatskih naprav, gorilcev ipd. Storitev nudimo na območju celotne Slovenije. Naročite lahko tudi redna in izredna vzdrževalna dela za svoje izdelke, pri čemer upoštevamo vse pravilnike za ekološko ravnanje z odpadki, ki morda nastanejo pri tem.

Dostava

Dostava izdelkov kupljenih pri nas

Izdelke lahko dostavimo po celotni Sloveniji. Na voljo imamo lastna vozila možna pa je tudi dostava preko dostavnih podjetij.